Landelijke India Werkgroep
+++ In solidariteit met rechtelozen in India +++


LANDELIJKE INDIA WERKGROEP - DONEER!

Tip! Uw gift of donatie is aftrekbaar

De stichting Landelijke India Werkgroep is een door de belasting­dienst erkend “goed doel” (een algemeen nut beogende instelling - ANBI). Dat betekent dat de gift of donatie aftrekbaar is bij uw aangifte inkomsten­belasting.

De Landelijke India Werkgroep wordt financieel gesteund door institutionele donoren en een grote groep individuen die het werk van de LIW een warm hart toedragen.

Wij hechten grote waarde aan de financiële steun van degenen die ons werk waarderen, omdat dit aangeeft dat er veel mensen zijn die de doelen waarvoor wij ons inzetten óók belangrijk vinden.

U kunt ons werk op de volgende manieren ondersteunen:

  1. Wordt donateur
    Donateur bent u al als u jaarlijks een bedrag van €10,- of meer schenkt. U wordt als donateur op de hoogte gehouden van de activiteiten van de LIW via de tweemaal per jaar verschijnende nieuwsbrief India Actief.
    Hoe werkt het? Vul het onderstaande formulier in en stort jaarlijks het door uw gekozen bedrag (van minimaal €10,-) op bankrekening NL 81 TRIO 037 931 3200 t.n.v. Landelijke India Werkgroep te Utrecht, onder vermelding van 'donateur'.

  2. Stort een eenmalige gift
    Ook incidentele giften helpen ons bij het realiseren van onze doelstellingen. Elke gift aan de Landelijke India Werkgroep - hoe groot of klein ook - is van harte welkom!
    Hoe werkt het? Stort het door uw gekozen bedrag op bankrekening NL 81 TRIO 037 931 3200 t.n.v. Landelijke India Werkgroep te Utrecht.


Opgaveformulier

(vergeet niet uw adresgegevens in te vullen!)

U wenst de Landelijke India Werkgroep financieel te steunen:
u maakt jaarlijks minimaal €10,- over op bankrekening NL 81 TRIO 037 931 3200 t.n.v. Landelijke India Werkgroep, o.v.m. 'donatie'.

Uw adresgegevens (* verplicht veld)

naam: *
organisatie:
straat: *
postcode: * plaats: *
land:
e-mail:
telefoon: fax:
ervaring met India:
opmerkingen:

Bedankt voor uw steun!

Landelijke India Werkgroep
Mariaplaats 4e
3511 LH Utrecht
tel. 030-2321340
U kunt nu het ingevulde formulier verzenden, of de invoer wissen...